Линейно устройство, Траен Електрически устройство тип Писалка с ход 150 мм за Електрически накрайник за управляваща щанга (12)
Ново

Линейно устройство, Траен Електрически устройство тип Писалка с ход 150 мм за Електрически накрайник

BGN 1.00

Налично за поръчка

Безопасна употреба : В электроприводе разполага с вграден крайния изключвател за спиране на машината след приключване на работаМожете да го използвате безопасно и уверено.Широко се използва : Електрически автомобил с подходящи за употреба с оборудване с електрически толкателем, като електрически медицински легла, електрически ролетни легла, електрически подемни маси, електрически откидывающиеся столове и така нататък.Трябва да имате такава, за да помогне с оборудването. Тих и удобен за ползване : движи се със скорост 10 мм / с, бесшумен и стабилна, издава звук по-малко от 50 db, което го прави подходящ за болници и масаж.Не е нужно да се притеснявате за това, че сте потревожите други при използването на продукта.Трайност : Клас на защита на электропривода достига IP65. А прилагането на дизайн на задвижващата с планетарным редуктор прави машината трайна и устойчива на износване.Специфични детайли : Кръгла тръба с диаметър 5 мм. скорост на празен ход 10 мм/сек, скорост на зареждане 6 mm/s. Максимално усилие е 100 Н. Ход электропривода е 150 mm. Безопасна употреба : В электроприводе разполага с вграден крайния изключвател за спиране на машината след приключване на работа.Можете да го използвате безопасно и уверено. Трайност : Клас на защита на электропривода достига IP65. А прилагането на дизайн на задвижващата с планетарным редуктор прави машината трайна и устойчива на износване. Тих и удобен за ползване : движи се със скорост 10 мм / с, бесшумен и стабилна, издава звук по-малко от 50 db, което го прави подходящ за болници и масаж.Не е нужно да се притеснявате за това, че сте потревожите други при използването на продукта. Широко се използва : Електрически автомобил с подходящи за употреба с оборудване с електрически толкателем, като електрически медицински легла, електрически ролетни легла, електрически подемни маси, електрически откидывающиеся столове и така нататък.Трябва да имате такава, за да помогне с оборудването. Специални детайли : Кръгла тръба с диаметър 5 мм. скорост на празен ход 10 мм/сек, скорост на зареждане 6 mm/s.

Всичко за продукта

Item Type:
Pen Type Electric Actuator
Material:
Aluminium Alloy
Maximum Force:
100N
Stroke:
Approx. 150mm/5.9in
No Load Speed:
10mm/s
Load Speed:
6mm /s
Protection Class:
IP65
Working Period:
10%, Working for 2 Minutes, 18 Minutes of Rest.
Suitable for:
Electric Push Rod Equipment, Like Electric Medical Bed, Electric Lifting Bed, Electric Lifting Table, Electric Reclining Chair.
Package List:
1 x Pen Type Electric Actuator:
2 x Bracket:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Подобни продукти в категория