Мини USB Led Вентилатор Преносим Маточната Вентилатор Малък Окачен Вентилатор За Охлаждане на Врата Ръчно Охладител на Въздуха Климатик за най-Малките Фенове yubin1993
Ново

Мини USB Led Вентилатор Преносим Маточната Вентилатор Малък Окачен Вентилатор За Охлаждане на Врата Ръчно

BGN 2.67

Налично за поръчка

Регистрационната форма може да се използва като спортен подвесного удар на вентилатора или на ръчно феновеОкачен чадър с метален клипс.Сложете го във вътрешността на раницата е чудесно за пътуване в горещото време. уникален дизайн в творчески стил е изработен от ABS-пластмаса, има солидна структура и е устойчив на налягане.Безопасна за използване. ергономичен дизайн с бутони интелигентно управление на скоростта на вятъра насладете се на хладно усещане от различни скорости на вятъра!Лекота при работа удобно и бързо. вградената батерия с голям капацитет 2000 mah. двигател от чиста мед с ниско ниво на шум и висока мощност на вятъра.Поради различни светлинни ефекти и на околната среда, настройки на яркостта на дисплея и т., цвят действителното продукта може да се различават малко, моля, обърнете се към самия продукт. Що се отнася до размер, моля, имайте предвид разликата в 1-3 см от ръчно измерване, благодаря ви за вашето разбиране!Регистрационната форма може да се използва като спортен подвесного удар на вентилатора или на ръчно фенове.Окачен чадър с метален клипс.Сложете го във вътрешността на раницата е чудесно за пътуване в горещо време с уникален дизайн в творчески стил е изработен от ABS-пластмаса, има солидна структура и е устойчив на налягане.Безопасна за използване. ергономичен дизайн с бутони интелигентно управление на скоростта на вятъра насладете се на хладно усещане от различни скорости на вятъра!Лекота при работа удобно и бързо. вградената батерия с голям капацитет 2000 mah.двигател от чиста мед с ниско ниво на шум и висока мощност на вятъра. Параметри : Име на продукта : Спортен носене фен Материал : ABS-пластмаса Номинална мощност : 4 W Прехвърляне на вентилатора : 3 Светлинна спирка : 2 Капацитет на батерията : 2000 (ма) Мотор : тих бесщеточный Размер на двигателя : 190 *230 * 30 мм Списък на опаковката : 1 носене на вентилатора 1 USB кабел Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване благодарим ви за разбирането. Монитори не е калибриран Цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

Всичко за продукта

Product name:
Sports wearable fan
Material:
ABS plastic
Rated power:
4W
Fan gear:
3
Light stall:
2
Battery capacity:
2000 (MAH)
Motor:
Silent brushless motor
Size:
190*230*30mm
Package list:
1 wearable fan:
1 USB Cable:
Note:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Please allow 2-3cm differs due to manual measurement.:
After-sales service:
If you have any comments or suggestions on the product, please feel free to contact us, we will reply you as soon as possible. For more related products, please search yubin1993, we will serve you wholeheartedly!

Подобни продукти в категория